Nyhet: Bedriftspåmelding WINTERRUN 

– fantastisk teambuilding og dere støtter samtidig en god sak!

Winterrun donerer 1000 kroner per bedrift som melder seg på til Right To Play.

Winterrun donerer per bedrift som melder seg på!  Utfordre dine kolleger i dag!

Støtt det gode arbeidet til Right To Play.

 

Vinn foredrag med Johann Olav Koss.

Alle bedrifter som melder seg på Winterrun i Norge er også med i trekningen om et foredrag med Johann Olav Koss.

Du kan lese mer om Johann Olav Koss her.

Du kan lese mer om Right to Play og deres arbeid her.

Alle bedrifter i Norge som melder seg på via vår bedriftspåmelding er med i trekningen i Norge*.

 

Benytt anledningen og meld på bedriften din for å skape en sprek og meningsfylt aktivitet sammen med kolleger. Delta på 5 km eller 10 km. Etter løpet er det populært å møtes på AfterRun og mingle med de andre løperne. Afterrun-lokasjoner kommuniseres per by – følg med på Facebook-siden til Winterrun (@ilovewinterrun).

 

Bedriftspåmeldingen fungerer slik at du får tildelt en UNIK KODE som gjør et gratis for dine ansatte å melde seg på. Deretter får din bedrift tilsendt en faktura på 450 kroner per ansatt som meldte seg på med den koden. I tillegg kommer et fakturagebyr på 50 kroner.

 

Eksempel, din bedrift har planer om å stille med 40 ansatte men det er kun 20 ansatte som faktisk melder seg på  – dere får en faktura på  (20*450,- + fakturagebyr, 50,- ) sum 9.050,- kroner.

 

*Om en bedrift utenfor Oslo vinner (både Winterrun Bergen og Winterun Trondheim er med i trekningen) blir foredraget på video-konferanse (evt må reise avtales i tillegg).

Ønsker du som gruppe eller din bedrift å delta i Winter Run?

Gruppe / Bedriftspåmeldingen gjelder 10 eller flere påmeldte.

Gruppe / Bedriftspåmelding til Winter Run er en glimrende mulighet til å fremme aktivitet og helse blant de ansatte, eller om dere er en gjeng som ønsker å løpe sammen som et lag (dere må ha et ORG NR for å bruke denne muligheten).

Ved bedriftspåmelding velger du antall billetter du ønsker (minimum 10) , og får deretter tilsendt en UNIK KODE som benyttes ved påmelding. De ansatte melder seg da på selv (gratis for den ansatte) og bedriften får en regning på det antall som har benyttet den unike koden, med minimum 10. Ønsker dere en begrensning – skriv dette i kommentarfeltet.

Alle bedrifter er AUTOMATISK MED på lagkonkurransen og kan vinne flotte premier hvor de fire raskeste tidene per ansatt teller (dame, herre, mix) på 10km. På 5km er det ingen lagkonkurranse – kun løpeglede!

BEDRIFTEN MED FLEST DELTAGERE VINNER WINTERRUN BEDRIFTSPOKALEN 2022 (sum 5+10km antall ansatte)

Bedriften vil bli fakturert kun 350 kroner per startnummer + forsikring/admin 25 per deltager og med et tillegg på 50,- i fakturagebyr.