Brooks Winterrun

Her finner du alt du trenger å vite om Brooks Winterrun

Har du et spørsmål som ikke er besvart nedenfor?
Ta kontakt med oss på post@winterrun.com!

Startnummeret kan hentes på et lokalt sted i byen du skal løpe. Akkurat hvor dette er i de forskjellige byene vil alle få informasjon om etter hvert. Startnummerutdelingen starter som regel et par dager før selve løpet, men de som kommer langveis fra kan også hente ut startnummeret sitt i startområdet rett før løpet. Vi anbefaler at så mange som mulig henter startnummeret sitt før selve løpsdagen for å unngå stor pågang i startområdet.

Ved kjøp av et startnummer er startnummeret personlig og kan ikke videreselges. Det er heller ikke mulig å gi bort startnummeret og bytte navn til en annen deltaker.

Du finner startnummeret ditt ved å klikke deg inn på byen du skal løpe i, her på nettsida. Der finner du en knapp som lenker til deltakerlista. Søk opp deg selv og se hvilket nummer du er.

Du må være fylt 12 år for å kunne delta på løpet.

Ja, du kan hente så mange startnummer du vil. Når startnummerutdelingen starter får alle deltakerne en SMS med startnummeret sitt. Dette nummeret oppgir du når du kommer til startnummerutdeling. Hvis du skal hente for flere ber du dem bare om å videresende SMS-en til deg.

Hvis du mot formodning ikke har fått SMS-en, kan du se hvilket startnummer du er ved å klikke deg inn på byen du skal løpe i, her på nettsida. Der vil du finne en knapp som lenker til deltakerlista. Søk opp deg selv, så ser du hvilket startnummer du er.

Bruk gjerne kollektivtransport, det er begrenset med parkeringsplasser nær start- og målområdet.

Vi anbefaler at du ankommer startområdet ferdig skiftet. Hvis du ønsker å oppbevare bagasje mens du løper, leverer du den i bagasjeteltet i startområdet.

På startnummeret ditt finnes en ekstra avtagbar lapp som du fester godt synlig på bagen din slik at vi enkelt kan finne den når du henter den igjen.

Møt opp for bagasjeinnlevering i god tid før start!

Det er ikke muligheter for dusj eller garderober. Vi anbefaler å komme ferdig skiftet.

Race Result står for tidtakingen. Tidtakingen skjer gjennom en chip festet bak på startnummeret ditt. Det er derfor viktig å feste startnummeret ordentlig slik at det sitter på gjennom hele løpet.

Merk også at startnummeret skal sitte synlig på brystet på det ytterste plagget ditt.

Hvordan kan jeg gjøre endringer i påmelding?
Startnummeret er personlig og kan ikke videreselges eller gis bort. Ved andre spørsmål, send oss ​​en e-post: post@winterrun.com

Alle kan vinne – vi trekker ut flere premier etter løpet. Det finnes et lodd på alle startnummerne. Dette leverer du inn løpsdagen. Mer informasjon om dette før du i startområdet på løpsdagen.

Raskeste løperne
Premieutdeling for de tre raskeste kvinner og menn på 5 og 10 km per løp kåres selvfølgelig etter løpet.

Mest lysende løperne
Sett sammen ditt fineste Brooks Winterrun-antrekk med blinkende lys, reflekser og andre kreative innslag. Den mest lysende løperne får fine premier fra våre samarbeidspartnere.

I tillegg trekker vi ut en rekke premier blant alle utkledde løpere. Kreativitet skal belønnes!

Premieutdeling for de mest lysende løperne skjer etter løpet i målområdet.

Nei, beklager det er ikke mulig.

Du er velkommen til å ta med din egen heiagjeng. Det er mulig å stå langs hele banen.

 

Hvis det skjer, vennligst kontakt nærmeste funksjonær, og vi vil hjelpe deg.

Det går greit! Husk at det blir mange mennesker i startområdet, så et tips kan være å ta det rolig ut fra start ved å stille seg lenger bak i startfeltet.

Nei, ditt kjøp og startnummer er personlig og kan ikke endres. Trenger du evt hjelp til noe annet kan du kontakte oss her: post@winterrun.com

Selv om det heter Brooks Winterrun, betyr ikke det at alle må løpe. Du velger helt selv om du går, jogger eller løper. I dette løpet er ikke tid og tempo det viktigste, men at du deltar i et fysisk og sosialt arrangement

Ja, alle våre løypetraseer er tilgjengelige for rullestolbrukere. Vi gjør oppmerksom på at noen av løypene tidvis byr på motbakker og ujevnt underlag som brostein og grus.

Man kan ikke endre distanse, da må man evt kjøpe nytt startnummer.

Da sjekker du først spamfolderen, det kan hende bekreftelsesmailen har blitt sortert som søppelpost. Hvis du mot formodning ikke finner bekreftelsesmailen der heller, send en e-post til post@winterrun.com