Winterrun

LYS OPP VINTERMØRKET MED ET VINTERLØP

Påmelding til Winterrun Bergen 18. februar gjør du her: PÅMELDING WINTERRUN BERGEN

Resultater fra Winterrun Bergen finner du her: RESULTATER WINTERRUN BERGEN

Når mørket senker seg over Bergen 18. februar, og man aller helst skulle sittet under pleddet i sofaen, arrangerer Icebug, IL Gular og Runner’s World vinterens råeste løpefest i hjertet av Bergen sentrum. Både 5 km og 10 km.

I Oslo 4. februar deltok over 1500 løpere på festen. Nå skal vi skape vinterens løpehappening i Bergen,  med frostrøyk, lys og glede.

Dette blir en folkefest på en fin vinterkveld. Fakirer vil skape magisk atmosfære ved starten og DJs og lysshow holder trykket oppe under hele arrangement. Winterrun kommer til å bli en stor opplevelse også for de som ikke deltar, men som kun ønsker å være med å se og oppleve det hele så ta med familie og venner som heiagjeng! Det viktigste er ikke hvordan man løper, men hvordan man kan bidra til å løfte stemningen!

VÆR KREATIV

Den av løperne som har den mest kreative belysningen på seg selv, blir premiert fra våre sponsorer. Her kan kreativiteten være så mangt på hvordan man kan kle som opp med diverse lykter og lys for virkelig å kunne se ut som et løpende juletre.

Vi elsker vinterløping, vi elsker det når det biter i kinnene, vi elsker den gode følelsen av å anstrenge oss på vinteren. Vi vet at du kan og vil løpe på vinteren.

Derfor har vi skapt Winterrun! Light up your city!!!

LØYPA

I Bergen er det start og mål på Festplassen. Løypen går først en runde rundt Lille Lungegårdsvann. Løypen går videre fra sentrum til Nygårdshøyden og Nygårdsparken. I parken er det flotte gangstier og en stor og praktfull botanisk hage. I parken er det lagt opp til en rundsløyfe og vending og retur til Festplassen. De som deltar på 5km løper en runde, mens de som skal fullføre 10km løper to runder.

START OG MÅL

Start og mål for Winterrun Bergen er ved Festplassen.

KLASSER

Kvinner/Menn

Man kan også stille med lag med minst 4 personer. Er dere flere enn fire i laget regnes den sammenlagte tiden på de fire raskeste løperne (maks 7 personer i hvert lag).

I lagkonkurransen finnes det tre klasser: kvinner, menn og mikset.

STARTTID

Start klokken 17.30.

PREMIER

Premie til de tre beste i dame- og herreklassen.

Premie til beste mikset lag.

Premie til deltakere med mest mulig lys. Vi oppfordrer deltakerne til å være kreative på hvordan de kan ha mest mulig lys på seg. Husk at dette er et løp som går når det er mørkt.

PÅMELDING

Påmelding til løpet gjør du her: https://signup.eqtiming.no/?Event=winterrun

Återstående tid till loppet


- Days
:
- Hours
:
- Minutes

18 Feb 2017

Bergen

Our Partners
Contact us winterrun@icebug.se
  • Facebook

Newsletter Sign up