Winterrun

1548 løpere fullførte 5 km eller 10 km i Winterrun Oslo 2017. Alle resultater fra løpet finner du her: EQ Timing

Se bildegalleri fra Winterrun Oslo her…

LYS OPP VINTERMØRKET MED ET VINTERLØP

Når mørket senker seg over Oslo 4. februar, og man aller helst skulle sittet under pleddet i sofaen, arrangerer Icebug og Runner’s World vinterens råeste løpefest i hjertet av Oslo Sentrum. Både 5 km og 10 km.

Vi gjentar suksessen fra 2016 hvor hundrevis av løpere trosset vinterkulda og fylte Rådhusplassen med frostrøyk, lys og glede sammen med oss.

Dette blir en folkefest på en fin vinterkveld. Fakirer vil skape magisk atmosfære ved starten og DJs og lysshow holder trykket oppe under hele arrangement. WinterRun kommer til å bli en stor opplevelse også for de som ikke løper, men som kun ønsker å være med å se og oppleve det hele så ta med familie og venner som heiagjeng! Det viktigste er ikke hvordan man løper, men hvordan man kan bidra til å løfte stemningen!

 

Vær kreativ

Den av løperne som har den mest kreative belysningen på seg selv, blir premiert fra våre sponsorer. Her kan kreativiteten være så mangt på hvordan man kan kle som opp med diverse lykter og lys for virkelig å kunne se ut som et løpende juletre.

WinterRun er som skapt for alle oss som elsker å løpe, for alle som ikke lar vær og temperatur være en hindring for trening, og for alle oss som har oppdaget at det er fortryllende å løpe en fin vinterdag.

Vi elsker vinterløping, vi elsker det når det biter i kinnene, vi elsker den gode følelsen av å anstrenge oss på vinteren. Vi vet at du kan og vil løpe på vinteren.

Derfor har vi skapt WinterRun! Light up your city!!!

LØYPA

Start på Rådhusplassen, samme sted som tidligere, og man løper på kaien langs vannet ut mot Vippetangen, forbi Christian Radich, og videre til Fiskehallen, 1 km langs kaikanten, før man vender tilbake langs ved murene til Akershusfestning, det hele opplyst med fakler og ild, som gir en magisk stemning langs løypa. Tilbake ved Rådhusplassen vender man opp Kontraskjæret og inn på Akershus Festning, hvor man løper en runde markert med ild og fakler inne i borggården og kommer ut på sjøsiden ved Akershusstranda, deretter via Grev Wedels plass opp mot stallene i Myntgata, og løper i overkant og rundt Kontraskjæret, ned langs trikkelinjene til Nobels senter for oppløpet på Rådhusplassen og i MÅL. Løypa er 5 km. For 10 km løper man to runder.

 

START OG MÅL

Start og mål for WinterRun Oslo er på Rådhusplassen.

 

KLASSER

Kvinner/Menn

Man kan også stille med lag med minst 4 personer. Er dere flere enn fire i laget regnes den sammenlagte tiden på de fire raskeste løperne (maks 7 personer i hvert lag).

I lagkonkurransen finnes det tre klasser: kvinner, menn og mikset.

 

STARTTID

Start 5 km kl 16:45

Start 10 km kl 18:00

 

PREMIER

Premie til de tre beste i dame- og herreklassen.
Premie til beste mikset lag.
Premie til deltakere med mest mulig lys. Vi oppfordrer deltakerne til å være kreative på hvordan de kan ha mest mulig lys på seg. Husk at dette er et løp som går når det er mørkt.

 

PÅMELDING

Påmelding til løpet gjør du her:

10 km – http://winterrun.com/lopp/oslo/pamelding/
5 km – http://winterrun.com/lopp/oslo-5k/pamelding/

Påmeldingsavgiften er kr 400. Det inkluderer engangslisens (kr 50) til Norges Friidretsforbund. Siste dag for ordinær påmelding er 30. januar.

Återstående tid till loppet


- Days
:
- Hours
:
- Minutes

04 Feb 2017

Oslo

Our Partners
Contact us winterrun@icebug.se
  • Facebook

Newsletter Sign up