Winterrun

FEB-MAR 2021

Bli med på en helt nytt virtuelt Winterrun 2021 Karusel-løp. Delta 6/2, 20/2 og 6/3. Velg mellom 5 og 10 KM og få tilsendt flott medalje i posten.

Du velger selv hvilken distanse, hvor du legger løypa, og om du vil løpe alle 3 løpene. Alle deltakere er med i trekningen av flotte premier fra våre sponsorer Icebug, Craft og hovedpremien fra Springtime Travel som er en reise til trainingcamp Portugal i høst (verdi 13.000 NOK).

 

Billetten koster 175,- om du ønsker kun virtuelt løp i 2021, men om du velger + fysisk løp 2022, spanderer vi det virtuelle løpet. Winterrun vil arrangeres i Bergen, Oslo og Trondheim i 2022

 

OSLO 20 FEB 2021

REGISTRER DEG NÅ

Winterrun 2021

Vi hadde virkelig tro på og lyst til å arrangere Winterrun 2021 som et fysisk arrangement hvor vi alle løp samme løype og fikk noe av den gode stemningen et løp gir oss. Når verden er som den er, ser vi at det blir feil å gjennomføre som planlagt. Vi ønsker samtidig å gjøre noe positivt for deg som løper og å arrangere noe som gir deg motivasjon og noe å glede deg til. Vi har derfor brukt den siste tiden på å planlegge det vi nå lanserer:

WINTERRUN 2021 KARUSELL-LØP

REGISTRER DEG NÅ kun virtuelt løp 2021REGISTRER DEG NÅ + fysisk løp 2022Registrer tiden din herResultatliste 2021

En karusell er et løp som går over flere datoer – og du velger selv hvilken dato du deltar på og om du deltar på ett eller flere løp. I Winterrun Karusell-løp arrangeres det tre løp. Grunnet c-19 vil løpet foregå virtuelt/der du er. Eneste kravet til din løype er at den må være minimum 5 km eller 10 km og målt på STRAVA om du vil kjempe om tidsplasseringer. Løypa kan ikke ha negativ høydeprofil (mål og start må være på samme høyde, eller mål kan være høyere enn start, men man kan ikke løpe kun nedoverbakke og så vinne på tid).
VIKTIG – les praktisk info om virtuelle løp her Winterrun.com/praktisk-info
Datoene for løpene er 6. februar, 20. februar og 6. mars. Du kan tjuvstarte inntil 48 timer før løpet og innen kl 14:00 dagen etter arrangementet

REGISTRER DEG NÅ

ALLE LØPER SAMTIDIG

Det betyr at vi får ekstra heiarop og oppmerksomhet på sosiale medier – sammen men hver for oss! Du kan delta på alle tre løp om du vil.

ALLE FÅR MEDALEN TILSENDT I POSTEN
Vi sender ut alle medaljer 20. januar, så dere skal rekke å ha medaljen hos dere til første løpsdato. NB: man får kun én medalje tilsendt

REGISTRER DEG NÅ

WINTERRUN 2021 KARUSELL blir arrangert på følgende datoer:

Lørdag 6. februar – 5 km og 10 km
Lørdag 20. februar – 5 km og 10 km
Lørdag 6. mars – 5 km og 10 km

VINN FLOTTE PREMIER
Før hvert løp du deltar på kan du vinne flotte premier fra Icebug, Craft, Runner's World og Springtime Travel.

Premieutdelingen finner sted påfølgende mandag kl. 14:00.

Alle som deltar på Winterrun er med i trekningen av en treningsreise med Springtime til høstens løpeuke i Algarve i Portugal, til en verdi av 13.000 kroner!
Jo flere løp du deltar på i karusellen, desto større vinnersjanse har du.

De som kjøper billetten virtuelt løp + fysisk arrangement i 2022 får gratis deltakelse i årets karusell-løp.

Vi ber om forståelse for at det er vanskelig for oss å planlegge/organisere et begrenset løp midt i en storby under dagens situasjon. Og håper alle synes løpskarusellen med gavedryss er et motiverende plaster på såret – samt at alle får med seg et startnummer til 2022-utgaven.

Fortsatt god løpevinter!
Mvh
Team WINTERRUN

Resultater

Se bilder fra tidligere løp.

Bilder