Før løpet

Finn ut hvilken dato du vil delta, om du vil løpe en dag, to eller alle tre. Datoene er 6. februar, 20. februar og 6. mars. Har du ikke meldt deg på, så finner du påmelding her https://runnersworldshop.no/produkt/winterrun-2021/

Alle kan delta og følge løpet på Facebook https://www.facebook.com/ilovewinterrun  For å få medalje og havne på resultatlisten må du være påmeldt og ha betalt løpsavgift.

For alle våre løp kan du melde deg på helt frem til klokka 14:00 dagen etter løpsdagen.

Under løpet

Du velger selv når på dagen og hvor du vil løpe. Det lov å «tjuvstarte» opptil 48 timer før løpsdagen om det passer bedre for deg.

Du kan loggføre løpet akkurat slik du vil. Om du vil bruke Strava, GPS-klokke eller din egen stoppeklokke er helt opp til deg. Det viktigste er at du løper! Eneste kravet til din løype er at den må være minimum 5 km eller 10 km og målt på STRAVA om du vil kjempe om tidsplasseringer. Løypa kan ikke ha negativ høydeprofil (mål og start må være på samme høyde, eller mål kan være høyere enn start, men man kan ikke løpe kun nedoverbakke og så vinne på tid).

Hvis du bruker Strava er det viktig at du loggfører aktiviteten din som «Race» slik at tiden din blir riktig.

Karusell-løp

Om du ønsker å delta på alle 3 løpsdagene er du med i en egen uhøytidelig konkurranse hvor du vil konkurrere på best sammenlagte tid. Du må velge om du vil løpe 3 x 5 KM eller 3 x 10 KM

Etter løpet

For å komme på resultatlisten må du registrere resultatet ditt i skjema her Du må ha registrert din distanse og tid innen klokka 14:00 dagen etter løpet! Det gjelder uansett om du har brukt Strava eller andre hjelpemidler. Det er viktig at du registrerer deg med den samme e-postadressen som du brukte ved påmeldingen.

Dersom du ikke registrerer resultatet ditt i skjemaet, vil du heller ikke komme på resultatlisten. Du vil likevel motta medalje for løpet dersom du har meldt deg på og betalt. Medaljen blir sendt ut 20. januar, og du får kun 1 medalje selvom du løper alle 3 dagene.

Resultatlisten oppdateres fortløpende fra klokka 12:00 på løpsdagen, på resultatsiden vår. Dersom navnet ditt ikke dukker opp på listen i løpet av 15 minutter etter at du har registrert resultatet ditt, prøv først å oppdatere nettsiden. Dersom det ikke hjelper kan du sende oss en mail på post@winterrun.com slik at vi kan legge deg inn i den endelige resultatlisten.

Sosiale medier

Når du har meldt deg på vil du motta en e-post med ordrebekreftelse, som blant annet inneholder adresse til Facebook event for alle som løper samme løp som deg. Dersom du bruker Strava kan du bli med i klubben for ekstra «push» og inspirasjon  Klikk her

Gå også inn på Facebook her og trykk «SKAL» på det aktuelle løpet – da kan du bli med i trekningen om flotte premier!

Vi digger bildene deres, og vi deler ut mange premier fra våre sponsorer til dere som deler bilder og videoer på sosiale medier! Følg oss på instagram @ilovewinterrun_ Bruk emneknagg med løpets navn #ilovewinterrun Vi gjør oppmerksom på at vi kan bruke bildene som deles i markedsføringen av fremtidige løp.