GÖTEBORG 17 JAN 2020

Anmälan

Upplev ett vibrerande och maffigt upplyst Lindholmen.

Den 17:e januari är Lindholmen häftigast i Göteborg – Upplev detta med dina löparskor!

Starten sker vid Lindholmen Science Park. Eventarenan har ett beat som väcker både dig och vår eld-dekorerade atmosfär till liv. Därefter ett startskott och en ljusshow du inte vill missa. Och detta är bara starten på GORE-TEX Winterrun Göteborg.

Andra året på Lindholmen med en något ny bansträckning kan vi utlova en vacker bana som utöver den magiska starten böljar sig över kajens små pirer, förbi ett vintrigt Slottsberget och runt Sannegårdshamnen.

Vi utlovar helt enkelt en häftig vinterlöparfest med en stämning du sent ska glömma. Banan är flack och perfekt för att slå personliga rekord!

Varmt välkommen!

Vem lyser mest?

Shine bright like a diamond! Kom som en julgran, lucia, ett blinkande snabbköp, clown, isprinsessa, eller varför inte som ett lysande troll? Vi utlovar finfina priser till de deltagare som låter fantasin flöda och springer i de mest fantastiska kreationerna!

5 kmHalva distansenDubbelt så kul! 

Vårt 5 km-lopp är gjort för ren glädje! Spring, jogga eller gå – själv, med vänner, familj eller kollegor. Oavsett så kan vi garantera en fantastisk kväll!

10 kmStörre utmaningMaffigare upplevelse!

Det längre loppet! För alla som vill utmana sig med en rejäl vinterutmaning och ta ett varv till på den inspirerande banan.

Vad kostar det?

Ju tidigare du anmäler dig, desto billigare blir det!

15 - 27 september: 300 kronor
28 september - 1 december: 400 kronor
2 december - 5 januari: 450 kronor
14 - 16 januari: Efteranmälan i Icebugbutiken på Södra Larmgatan tisdag-torsdag: 550 kronor
17 januari: Efteranmälan på arenan från kl 15.00: 550 kronor

Skor för GORE-TEX Winterrun


Vid vinterväderlek rekommenderar vi ståldubbade skor. Här är våra bästa tips:

Gå till shop