Evenemangsområde


Hitta hit

Evenemangsområde med start och mål är i Lindholmen Science Park på Lindholmspiren 5. Se karta här. Du tar dig dit genom våra anvisningar på plats.

Öppettider

Evenemangsområdet är öppet 15.00 – 21.00.

Parkering

Det bästa sättet att ta sig till Lindholmen Science Park är att åka kommunalt. Det finns gott om anslutningar till startområdet via buss och båt. För mer information besök www.vasttrafik.se. Om du behöver ta bilen är det allmänna parkeringsplatser som gäller.

Omklädning/toaletter/väskinlämning

Vi rekommenderar att du kommer ombytt till evenemanget. Överdragskläder kan lämnas i vår väskinlämning i närheten av starten. I startkitet finns en bagtag med ditt startnummer som ska fästas på ryggsäcken/påsen med överdragskläder som lämnas in i klädinlämningen.

Det finnas möjlighet att duscha och byta om efter loppet i Lundbystrandshallen (klicka här för att hitta). Hallen är öppen för omklädning/dusch efter målgång från 18:30-20:30.

Servering

Det kommer att finnas fika och lättare förtäring att köpa i anslutning till start- och målområdet.

Publik

För dig som vill heja på nära och kära rekommenderar vi dig att följa tävlingen inifrån start- och målområdet. Där kan du också ta en fika under tak medan du väntar på löparna.

Det finns dessutom ett flertal fina publikpositioner längs banan.