Spring längs älven!


Den 17e Januari är Lindholmen häftigast i Göteborg – Upplev detta med dina löparskor!

 

Starten sker vid Lindholmen Science Park. Eventarenan har ett beat som väcker både dig och vår eld-dekorerade atmosfär till liv. Därefter ett startskott och en ljusshow du inte vill missa. Och detta är bara starten på GORE-TEX Winterrun Göteborg.

 

Andra året på Lindholmen är väldigt lik förra årets bana. Vi utlovar en vacker sträckning som, utöver den magiska starten, böljar sig över kajens små pirer, förbi ett vintrigt Slottsberget och runt Sannegården på isiga små asfaltslöpor.

 

Längs hela banan kommer både eldkorgar, facklor och eldkonstnärer peppa dig och leda dig till målgång och folkets jubel. Det är två spektakulära 5/10 kilometerslopp helt enkelt!

 

För de som springer 10 km och får njuta av banan två gånger går varvning vid Lindholmen Science Park och efter att ha varvat där kommer det inte vara några som helst problem för dig att ha energi nog att spurta hem sista varvet!

 

Vi utlovar helt enkelt en häftig vinterlöparsfest med en stämning du sent ska glömma. Banan är väldigt lättsprungen och perfekt för att slå personligt rekord!

Varmt välkommen!

WINTER RUN har sanktion från Svenska friidrottsförbundet och kommer att vara kontrollmätt.