STOCKHOLM 25 JAN 2020

ANMÄLANSEE VIDEO

STOCKHOLM 25 JAN 2020

RESULTAT 2019

Upplev ett nytt Skansen.

Med tusentals löpare som springer genom ett vinterupplyst Skansen skapas en fantastisk atmosfär med eldkorgar, facklor och eldkonstnärer. Våra DJ:s utmed banan kommer göra allt för att peppa dig när du springer GORE-TEX Winterrun Stockholm, allt för att skapa en härlig vinterlöpningsfest med magisk inramning och skön stämning du sent ska glömma.

På Skansen bjuder vi på spektakulära 5- och 10-kilometerslopp med start, varvning och mål på ett vintersmyckat Sollidenplan!

Loppet består av ett eller två varv på en 5-kilometersbana där cirka hälften av löpningen genomförs inne på Skansen och resterande i en slinga runt Skansen på Djurgården.

Välkommen!

Vem lyser mest?

Shine bright like a diamond! Kom som en julgran, lucia, ett blinkande snabbköp, clown, isprinsessa, eller varför inte som ett lysande troll? Vi utlovar finfina priser till de deltagare som låter fantasin flöda och springer i de mest fantastiska kreationerna!

5 kmHalva distansenDubbelt så skoj!

Vårt 5 km-lopp är gjort för ren glädje! Spring, jogga eller gå. Själv, med vänner, familj eller kollegor. Oavsett så kan vi garantera en fantastisk kväll!

10 kmStörre utmaningMaffigare upplevelse!

Det längre loppet! För alla som vill utmana sig med en rejäl vinterutmaning och ta ett varv till på den inspirerande banan.

Vad kostar det?

Ju tidigare du anmäler dig, desto billigare blir det!

15 - 27 september: 300 kronor
28 september - 1 december: 400 kronor
2 december - 2 januari: 450 kronor
3 - 15 januari: 500 kronor
Därefter efteranmälan på plats: 550 kronor

Skor för GORE-TEX Winterrun


Vid vinterväderlek rekommenderar vi dubbade skor till Winterrun. Här är våra bästa tips:

Gå till shop